premyer-nazvav-umovu-pripinennya-viyni-v-ukrayini

Прем'єр назвав умову припинення війни в Україні

 • 18835 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Для того, щоб в Україні був мир, не вистачає в тому числі твердого лідерства світових держав. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході панельної дискусії на 15-й Щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), передає кореспондент УНН.

"Чого мені не вистачає, щоб був мир? Мені не вистачає в тому числі твердого лідерства світових держав. Агресор буде йти далі до тих пір. Поки йому будуть дозволяти це робити. Прояв цієї агресії буде настільки різноманітним, що з наслідками з кожним роком для всіх країн демократичного світу боротись буде все важче. І це потрібно усвідомлювати", - наголосив він.

За словами прем’єра, безумовно, Україна на сьогодні міцно захищає кордони Сходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Метою Росії є окупація Азовського моря - Порошенко

"Але для того, щоб наблизити мир, зусиль лише України на сьогодні недостатньо. А завершити війну можуть в єдиному кабінеті у світі. Він знаходиться в Москві. Для цього потрібно лише одне рішення – стоп. Але ми маємо його наближати, з одного боку об’єднуючи дипломатичні зусилля, нарощуючи обороноздатність країни, через рішучу, сміливу підтримку світу щодо надання Україні нелетальної зброї, проводячи структурні реформи в країні", - сказав Гройсман.

Як повідомляв УНН, раніше Курт Волкер заявляв, що вибори на Донбасі можливі лише після введення на цю територію миротворчої місії.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єр назвав умову припинення війни в Україні

     • 18835 переглядiв

    Тайфун на Філіппінах почав забирати життя

     • 8865 переглядiв

    Метою Росії є окупація Азовського моря - Порошенко

     • 12904 переглядiв

    "Північний Потік – 2" коштуватиме Україні 3% ВВП – Коболев

     • 20300 переглядiв

    До Балуха не пустили адвоката

     • 11860 переглядiв

    Волкер прокоментував інтерв’ю Петрова і Боширова

     • 32087 переглядiв