rada-zavtra-do-obidu-zbirayetsya-golosuvati-schodo-antikoruptsiynogo-sudu

Рада завтра до обіду збирається голосувати щодо Антикорупційного суду

 • 7573 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Голова Верховної Ради Андрій Парубій під час засідання парламенту заявив, що у четвер очікується голосування щодо законопроекту про Вищий антикорупційний суд, передає кореспондент УНН.

За словами спікера, у четвер депутати розглянуть останні поправки до законопроекту. Парубій зазначив, що депутатам залишилося розглянути до 100 поправок.

"Завтра до обіду буде голосування за Вищий антикорупційний суд, тому я закликаю усі фракції, всіх народних депутатів завтра прибути в зал. Це буде важливий і вирішальний день не тільки на цьому тижні, а і на цьому етапі діяльності Верховної Ради України", - додав він.

Додамо, сьогодні парламентарі всього розглянули 1871 правку з 1927. За результатами голосування жодна із поставлених на підтвердження правок не була підтримана.

Нагадаємо, у МВФ висловили позицію щодо спірного моменту про Антикорупційний суд. У МВФ наголосили на тому, що в процесі створення суду важливо, щоби Рада експертів, до складу якої увійдуть незалежні експерти із вагомим та загальновизнаним досвідом у боротьбі з корупцією, була наділена вирішальною роллю у визначенні того, чи кандидати на посаду судді Антикорупційного суду мають необхідну кваліфікацію.

Держдеп США підтримав МВФ щодо спірного моменту про Антикорупційний суд.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Прикарпатті потяг збив чоловіка

     • 12292 переглядiв

    ЗНО з історії: до тестування не допустили 40 осіб

     • 12264 переглядiв

    Україна обігнала Росію в "рейтингу миролюбності"

     • 17839 переглядiв