raketno-artileriyskimi-pidrozdilami-vikonano-ponad-30-vognevikh-zavdan-po-vorogu

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 30 вогневих завдань по ворогу

 • 224323 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Ракетними та артилерійськими підрозділами виконано 32 вогневих завдання по районах зосередження живої сили та техніки ворога. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"Обстановка в Таврійському операційному районі напружена, але контрольована. Противник займає оборону вздовж лівого берегу річки Дніпро. Але й на правому тривають заходи протидії", - йдеться в повідомленні. 

Деталі

Наголошується, що ворог після відходу з правого берега основних підрозділів здійснив підрив Антонівських мостів з метою ускладнення подальшого пересування наших військ.

Сили оборони продовжують заходи з деокупації населених пунктів на Херсонському напрямку. В ході успішних наступальних дій передові підрозділи наших військ дісталися правого берега Дніпра. Тривають заходи з виявлення та знищення противника в низці населених пунктів. Розпочато роботу й по обласному центру.

"Тим часом ворог продовжує терор тилових регіонів і мирного населення. Протягом дня з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії атаковано Мирівську і Марганецьку громади Нікопольщини. Близько 70 снарядів випущено по населених пунктах та відкритих територіях. Поранення отримали 2 цивільні особи. З Кінбурнської коси ворог бив "Градом" по Куцурубській громаді Миколаївщини. Без людських втрат", - інформує ОК "Південь".

Авіацією ЗСУ двічі нанесено удар по скупченню техніки противника в Бериславському і Херсонському районах.

Нагадаємо 

Українські військові знищили 25 російських окупантів, 3 самохідні крупнокаліберні гаубиці “Мста-С”, 6 одиниць автотехніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Шольц заявив, що звертається за порадами до Меркель

     • 346399 переглядiв

    ЗСУ знищили у Червоному Маяку понад 30 окупантів

     • 345781 переглядiв

    росія тримає у Чорному морі 16 "Калібрів"

     • 218129 переглядiв