s-poltorak-nagorodiv-uchasnikiv-ato-yaki-prokhodyat-reabilitatsiyu-u-gruziyi

С.Полторак нагородив учасників АТО, які проходять реабілітацію у Грузії

 • 8112 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Під час офіційного візиту до Грузіі Міністр оборони України Степан Полторак відвідав Військовий реабілітаційний центр імені Національного Героя Грузії Маріам (Маро) Макашвілі у Грузії та нагородив 15 українських військовослужбовців відомчими нагородами та грошовими преміями. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

Під час спілкування з бійцями та лікарями реабілітаційного закладу міністр оборони України Степан Полторак нагородив 15 українських військовослужбовців відомчими нагородами та грошовими преміями.

"Дякую за мужність та патріотизм! Ми пишаємося вами! Впевнений, пройдуть роки і діти й онуки будуть пишатися вами за те, як ви зі зброєю у руках захищали рідну Україну", — сказав Генерал армії України Степан Полторак.

Крім того, під час офіційного візиту до Грузії С.Полторак відвідав лінію розмежування з окупованими територіями у Цхінвальському районі,оглянув навколишню місцевість, де збудовано російську базу та поспілкувався із начальником Генерального Штабу ЗС Грузії генерал-майором Владімером Чачібаєм.

"Сьогодні я побачив, як поводять себе з того боку, з боку окупованих територій: окупанти ховаються та поводять себе, немов щури, що затаїлися. Вони прийшли на чужу землю, і ніколи не будуть там повноправними господарями, вони будуть завжди озиратися й ніколи не відчують себе, як вдома", — сказав генерал армії України Степан Полторак.

Як повідомляв УНН, С.Полторак підписав наказ про призов офіцерів запасу на військову службу.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Міністр внутрішніх справ ДНР" отримав 12 років в'язниці

     • 16875 переглядiв

    Автівка згоріла на автозаправці у Харкові

     • 10553 переглядiв

    Чоловік вистрілив з пістолета в хлопця на Закарпатті

     • 9234 переглядiв

    А.Парубій відкрив ранкове пленарне засідання

     • 7574 переглядiв

    У парламенті Ірану сталася стрілянина, є поранені - ЗМІ

     • 8732 переглядiв