ukenru
senat-frantsii-pidtrymav-bezpekovu-uhodu-z-ukrainoiu

Сенат Франції підтримав безпекову угоду з Україною

 • 57244 переглядiв

Французький Сенат підтримав угоду про безпеку, підписану між Україною та Францією, продемонструвавши солідарність з Україною.

Французький Сенат підтримав угоду про гарантії безпеки, підписану президентами України та Франції у Парижі 16 лютого. Про це  повідомляє посольство України у Франції, передає УНН

Деталі

Як зазначається, угода із Францією - перша з подібних, вже підписаних Україною, яка пройшла голосування та схвалення обома палатами парламенту країни.

"Це важливе свідчення солідарності французького народу з Україною, що має вирішальне значення для зміцнення і продовження подальшої французької допомоги в нашій боротьбі", - йдеться у повідомленні посольства. 

Доповнення

Раніше нижня палата французького парламенту Національні збори Франції 372 голосами підтримала представлену угоду про безпекові гарантії. 

"Це знакове голосування ще раз засвідчує  солідарність французького народу з Україною по всім напрямкам", - вказали у посольстві. 

У дипломатичній установі зазначили, що у більшості виступів лунали слова  підтримки останнім ініціативам Президента Франції. "Це дає надію на подальше збільшення і прискорення французької допомоги Україні у нашій спільній боротьбі", - додали у посольстві. 

Тетяна Краєвська

Політика