shveitsariia-pidtrymala-13-i-paket-sanktsii-yes-proty-rf

Швейцарія підтримала 13-й пакет санкцій ЄС проти рф

 • 27910 переглядiв

Швейцарія приєдналася до 13-го пакету санкцій ЄС проти росії, розширивши свої санкційні списки до 106 осіб та 88 організацій, причетних до постачання зброї Північній Кореї та окупації українських територій.

Сьогодні, 1 березня, Федеральний уряд Швейцарії оголосив про рішення долучитись до тринадцятого пакета санкцій Європейського Союзу проти росії. Про це з посиланням на пресслужбу швейцарського уряду, пише УНН.

Деталі

29 лютого EAER наслідувала цей приклад, розширивши швейцарські санкційні списки, що перебувають під його юрисдикцією, включивши до нього ще 106 фізичних осіб і 88 організацій та організацій

- йдеться в пресрелізі. 

Зазначається, що до  санкційного списку потрапили російські компанії і фізичні особи, причетні до постачання оборонного обладнання з Північної Кореї, судді та держслужбовці з окупованих росією територій України, та причетні до насильницького викрадення українських дітей.

Нова Зеландія запровадила нові санкції проти росії29.02.24, 08:56

Санкцій передбачають, що активи фігурантів санкційного списку у Швейцарії мають бути заморожені, а на відповідних фізичних осіб поширюються заборони на в'їзд і виїзд.

Доповнення

Оркім того, Швейцарія запровадила обмежувальні заходи у сфері торгівлі, спрямовані на запобігання отримання росією секретних товарів і технологій для своєї армії – зокрема заборону на експорт товарів подвійного призначення.

Нагадаємо

Канада та її партнери по G7 запроваджують додаткові обмеження на імпорт російських алмазів з метою подальшого скорочення доходів росії.

Популярні

Новини по темі

Швейцарія підтримала 13-й пакет санкцій ЄС проти рф

 • 27910 переглядiв

У Києві п'яний чоловік стріляв з балкона багатоповерхівки

 • 51335 переглядiв

путін скликає резервістів на військові збори

 • 26429 переглядiв