smolenska-katastrofa-v-rosiyi-sprostuvali-zayavi-pro-vibukh-na-bortu-litaka

Смоленська катастрофа: в Росії спростували заяви про вибух на борту літака

 • 10924 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Слідчий комітет Росії заявив, що версія про вибух на борту літака Ту-154М президента Польщі Леха Качинського в 2010 році була перевірена і не знайшла підтвердження. Про це повідомляє прес-служба СК РФ, передає УНН.

"Відповідаючи на запити журналістів з приводу заяв польської комісії з розслідування авіакатастрофи літака Ту-154М президента Леха Качинського в 2010 році, хотілося б підкреслити, що ніяких даних, що підтверджують ці заяви, ніхто не наводить. При цьому вчергове нагадаємо, що версія про вибух на борту літака була перевірена Слідчим комітетом Російської Федерації як першочергова і свого підтвердження не знайшла. До аналогічних висновків прийшли і фахівці Міжнародного авіаційного комітету за підсумками проведення власного розслідування", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше експерт підкомісії Міністерства національної оборони у справах повторного дослідження авіакатастрофи 10 квітня 2010 року Франк Тейлор заявив, що ліве крило президентського літака, який розбився в Смоленську, було знищено в результаті внутрішнього вибуху.

Українські Національні Новини

Новини Світу