ssha-tverdo-pidtrimuye-ukrayinu-v-borotbi-z-rosiyskoyu-agresiyeyu-predstavnik-derzhdepu

США твердо підтримує Україну в боротьбі з російською агресією - представник Держдепу

 • 11436 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Сполучені Штати твердо підтримують Україну та український народ у протистоянні російській агресії і здійсненні реформ. Таку думку висловив під час прес-брифінгу помічник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Уес Мітчелл, передає УНН.

“Ми засуджуємо насильство, яке твориться на Сході, і це залишається серйозним викликом. Сполучені Штати твердо підтримують Україну та український народ у протистоянні російській агресії і здійсненні реформ", - заявив Мітчелл.

Також він зазначив, що США приємно бачити, що в Україні ухвалено декілька дуже важливих реформаторських законів, але ще багато треба зробити, На думку помічника держсекретаря, Україні слід продовжувати зусилля з реформації країни, зокрема ініціативу зі створення антикорупційного суду.

“Ми підкреслили важливість подальшої роботи таких важливих установ як САП та НАБУ, підтримуємо подальшу реформу енергетичного сектору і вважаємо, що слід забезпечити, що Україна виконала умови для наступного траншу МВФ. Нашою метою залишається досягнення такого стану в Україні, коли вона — процвітаюча та демократична”, — сказав У.Мітчелл.

Як повідомляв УНН, США вивчають можливість введення миротворчої місії ООН на Донбас та вважають за потрібне розмістити миротворців по всій окупованій території.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні запропонували змінити правила біржової торгівлі

     • 20578 переглядiв

    Ціни на пальне в Україні стабілізувалися – моніторинг

     • 8438 переглядiв

    Рух Московським мостом у столиці завтра обмежать

     • 11300 переглядiв