svyatoshinskiy-raysud-rozglyadatime-spravu-shepelyeva-schodo-rodovid-banku

Святошинський райсуд розглядатиме справу Шепелєва щодо "Родовід банку"

 • 7230 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Святошинський районний суд Києва призначив до розгляду у підготовчому засіданні кримінальне провадження за обвинуваченням колишнього народного депутата України Олександра Шепелєва у розкраданні коштів "Родовід банку" на 5 вересня. Про це йдеться у рішенні суду, передає УНН.

"Призначити підготовче судове засідання в приміщенні Святошинського районного суду міста Києва о 10 год. 30 хв. 05.09.2018 року", - йдеться у повідомленні суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матіос про свідчення Шепелєва: порожній, як барабан

Зазначимо, що раніше прокуратура направила обвинувальний акт у цій справі щодо Шепелєва до Печерського районного суду столиці, який звернувся з поданням до Апеляційного суду для визначення підсудності у цій справі. Суд апеляційної інстанції передав справу Шепелєва на розгляд Святошинського райсуду столиці.

Нагадаємо, Шепелєва звинувачували в причетності до розкрадання коштів "Родовід банку" на суму більше 220 млн грн, а також в участі спільно з бізнесменом Павлом Борульком в організації розкрадання держкоштів рефінансування Нацбанку на суму 315 300 000 грн у березні-травні 2009 року. Крім того, його підозрюють і в участі у скоєнні замаху на вбивство.

9 лютого 2018 року Служба безпеки України затримала Шепелєва

За даними ГПУ, його підозрюють в організації замаху на вбивство екс-власника “Родовід банку” Сергія Дядечка у 2012 році, а також в організації убивства банкіра Сергія Кириченка у 2003 році.

Також Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування щодо Шепелєва за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.111 КК України (державна зрада).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Напад на Гандзюк: суд взяв під варту підозрюваного

     • 8702 переглядiв

    На Одещині судитимуть викрадачів елітних автомобілів

     • 9132 переглядiв

    У ДБР зареєстрували сім територіальних управлінь

     • 8086 переглядiв

    У мережі показали дивовижного робота-художника

     • 20104 переглядiв

    В Ужгороді обвалився будинок

     • 8528 переглядiв

    Спека в Іспанії: є перші жертви

     • 8857 переглядiв