tsivilnikh-tam-ne-bulo-v-silakh-oboroni-pivdnya-prokomentuvali-udar-po-perepravi-bilya-antonivskogo-mostu

"Цивільних там не було": в Силах оборони Півдня прокоментували удар по переправі біля Антонівського мосту

 • 99972 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Українські військові тримають вогневий контроль над Антонівським мостом, проте не ведуть вогонь по об'єктах критичної інфраструктури на ураження. Про це в ефірі телемарафону повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

«Так, ми тримаємо вогневий контроль, але я неодноразово зауважувала, що ми не б'ємо по об'єктах критичної інфраструктури на ураження, ми не б'ємо по мирних населених пунктах і по місцевому населенню. Те, що на мосту в цей час не може бути цивільних, стверджують навіть самі окупанти, тому що це комендантська година і дуже суворі заходи вживаються для тих, хто її може порушувати. Цивільних там не було», - сказала Гуменюк, коментуючи удар біля Антонівського мосту.

За її словами, російські окупанти намагаються приховати свою приналежність до військових й зробити картинку, що відбувається обстріл мирного населення.

«Але це не так», - додала Гуменюк.

Доповнення

Цієї ночі соцмережі повідомляли про вибухи в районі Антонівського мосту.

Радник голови МВС Антон Геращенко у Telegram написав, що російські окупанти звинуватили ЗСУ в "ударі по переправі з цивільними".

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський спростував поширений російськими окупантами фейк про загибель цивільних внаслідок удару ЗСУ по переправі біля Антонівського мосту.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Миколаївщина: ворог вранці завдав ударів з РСЗВ по узбережжю

     • 126504 переглядiв

    В Україні через атаки ворога за добу 11 загиблих цивільних - ОП

     • 124334 переглядiв

    У Києві розпочалися відключення світла: оприлюднили графік

     • 669493 переглядiв

    Харків повторно обстріляли російські окупанти - мер

     • 112756 переглядiв