u-kiyevi-ne-fiksuyut-znachnogo-zabrudnennya-povitrya

У Києві не фіксують значного забруднення повітря

 • 451634 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. У Києві станом на ранок 9 листопада рівень забрудненості повітря низький, радіаційний фон перебуває в нормі, повідомили у КМДА, пише УНН.

Цитата

"Станом на 08:00 9 листопада рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві низький. Радіаційний фон – у нормі", - повідомили в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА.

Деталі

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря на Харківському шосе загальний індекс якості повітря – 48 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря на вулиці Архітектора Вербицького загальний індекс якості повітря – 35 (низький рівень забрудненості). Водночас спостерігається локальне перевищення гранично допустимої концентрації сірководню, вказують у КМДА.

Довідково

Загальний індекс якості повітря (CAQI, Common Air Quality Index) формується автоматично на основі показників кількох основних забруднювачів: PM2.5 і PM10 (частки пилу), SO2 (діоксид сірки), NO2 (діоксид азоту), ОЗ (приземний озон), CO (оксид вуглецю). Чим нижчий показник CAQI, тим краща якість повітря.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві не фіксують значного забруднення повітря

     • 451634 переглядiв

    Україна повернула з росії 69 депортованих дітей – Верещук

     • 233194 переглядiв