u-kiyevi-proyshlo-chergove-trenuvannya-do-viyskovogo-paradu-z-nagodi-dnya-nezalezhnosti

У Києві пройшло чергове тренування до військового параду з нагоди Дня Незалежності

 • 27245 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. У Києві на злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу "АВІАНТ" пройшло чергове спільне тренування силових структур перед військовим парадом з нагоди 27-ї річниці Незалежності України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

Такі масштабні репетиції проходять вже декілька разів. Крім того, ще тричі відбудуться тренування на головній вулиці столиці — Хрещатику.

Нагадаємо, Київ відсвяткує День Державного Прапора та 27-у річницю незалежності України низкою заходів.

Серед основних заходів, зокрема, 23 серпня традиційно відбудеться Церемонія урочистого підняття Державного Прапора України біля будівлі Київської міської державної адміністрації та в районах Києва.

24 серпня у Соборі Святої Софії Національного заповідника “Софія Київська” пролунає Молебень за Україну й український народ. Керівники держави та міста покладуть квіти до пам’ятників Тарасові Шевченку і Михайлові Грушевському, вшанують пам’ять героїв Небесної Сотні на вул. Інститутській.

Цього року до 100-річчя відродження української державності передбачено парад військ “Марш нової армії”. Також на Майдані Незалежності художні колективи силових структур привітають українців тематичним концертом “Пісня за волю України”.

Українські Національні Новини

Мультимедіа

    Популярні

    Новини по темі

    Сьогодні з 22:00 Хрещатик закриють через репетицію параду

     • 10980 переглядiв

    Поблизу вулкана на Алясці стався землетрус

     • 9311 переглядiв

    У Лондоні загинув особистий лікар королеви Єлизавети II

     • 13310 переглядiв

    У Рівненській області на весіллі отруїлись люди

     • 10926 переглядiв