u-kremli-anonsuvali-vizit-prezidenta-kazakhstanu-do-rf-prichina-poyizdki

У кремлі анонсували візит президента Казахстану до рф: причина поїздки

 • 1879351 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. У понеділок, 28 листопада, прибуде до росії з офіційним візитом президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв. Планується підписання низки документів між країнами. Про це повідомляє пресслужба кремля, інформує УНН.

Цитата

«28 листопада на запрошення володимира путіна росію відвідає Президент Республіки Казахстан Касим-Жомарт Токаєв. Це буде його перший офіційний закордонний візит після переобрання на посаду глави держави за підсумками дострокових виборів, що відбулися 20 листопада», - ідеться у повідомленні.

Деталі

У ході переговорів планується обговорити питання щодо подальшого розвитку російсько-казахстанських відносин, стратегічного партнерства та союзництва, а також перспективи взаємодії в рамках інтеграційних об'єднань на євразійському просторі.

Крім того, очікується підписання низки двосторонніх документів, зокрема Декларації між російською федерацією та Республікою Казахстан з нагоди 30-річчя встановлення дипломатичних відносин.

Доповнення

За підсумками виборів президента Казахстану чинний глава держави Касим-Жомарт Токаєв набрав 81,31% голосів. За нього проголосували понад 6,5 млн громадян країни. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Щороку від домашнього насильства гине 600 українок – омбудсмен

     • 964591 переглядiв

    Франція передала Україні 100 потужних генераторів

     • 663498 переглядiв

    Більше ніж на годину: УЗ повідомила про затримку 14 потягів

     • 748448 переглядiв