u-kremli-vidmovylys-komentuvaty-ymovirnu-prychetnist-patrusheva-do-smerti-pryhozhyna

У кремлі відмовились коментувати ймовірну причетність патрушева до смерті пригожина

 • 25483 переглядiв

Речник кремля пєсков не підтвердив і не спростував повідомлення про причетність миколи патрушева до смерті євгена пригожина, відмовившись коментувати статтю The Wall Street Journal.

У кремлі не стали заперечувати або підтверджувати заяви західних ЗМІ про причетність секретаря ради безпеки рф миколи патрушева до смерті засновника групи бойовиків "Вагнер" євгена пригожина. Про це з посиланням на речника адміністрації президента рф дмитра пєскова повідомляю російські ЗМІ, передає УНН

Деталі 

пєсков вирішив утриматись від додаткових коментарів, щодо статті "The Wall Street Journal", де вказано, що наказ на вбивство пригожина віддав патрушин, а путін  не заперечував проти такого плану.

Ми бачили цей матеріал, але не хотіли б це коментувати. Навряд чи можна коментувати подібні матеріали. На жаль, WSJ любить займатися продукуванням pulp fiction

- заявив пєсков у коментарі російським ЗМІ.

Доповнення

Раніше УНН писав про статтю The Wall Street Journal, журналісти якого вважають, що секретар Ради безпеки росії микола патрушев організував вбивство засновника ПВК "Вагнера" євгена пригожина. 

Нагадаємо

У серпні літак на якому перебував ватажок "вагнерівців" євгеній пригожин розбився  у тверській області. Жертвами авіакатастрофи стали всі десять людей, які перебували на борту.

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС відправляє в Україну ще 500 електрогенераторів

     • 26511 переглядiв

    Світове виробництво автомобілів зросло на 10%

     • 17818 переглядiв