u-kremli-zaiavyly-shcho-ukraina-ne-zvertalas-do-rf-shchodo-povernennia-til-tykh-khto-nibyto-zahynuv-v-il-76

У кремлі заявили, що Україна не зверталась до рф щодо повернення тіл тих, хто нібито загинув в Іл-76

 • 24399 переглядiв

речник кремля дмитро пєсков заявив, що Україна не зверталася до росії з проханням повернути тіла полонених, які нібито загинули під час падіння літака Іл-76 під Бєлгородом.

Речник кремля дмитро пєсков заявив, що Україна не зверталась до росії з прохання повернути тіла нібито загиблих на літаку Іл-76 під бєлгородом. Про це з посиланням на російській ЗМІ, передає УНН.

Деталі 

У коментарі журналістам він відповів на запитання чи надходило в адміністрацію президента рф звернення щодо повернення тіл загиблих полонених.  

В адміністрацію - ні (не надходило - ред.) 

- заявив пєсков.

МКЧХ про падіння Іл-76: якщо в авіатрощі загинули українські полонені, рф має повернути їхні тіла якнайшвидше26.01.24, 23:06

Доповнення

Раніше УНН повідомляв, що за словами представника ГУР МО Андрія Юсова, Україна зверталася до Росії щодо повернення тіл військовополонених, які нібито загинули під час авіакатастрофи на борту Іл-76.

За його словами, москва не реагує на ці запити.

Юсов зауважив, що додому повернулись українці, яких мали обміняти 24 січня — за винятком 65 людей зі списку, яких Кремль оголосив загиблими.

Нагадаємо

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини заявив, що Міжнародний комітет Червоного Хреста не допомагає Україні у розслідуванні катастрофи літака Іл-76 і не підтвердив, чи надавала росія інформацію про перевезення військовополонених літаком.

Популярні

Новини по темі

МХП залишається лідером зі сплати податків в агросекторі

 • 83322 переглядiв

До Києва прибула голова МЗС Канади

 • 22893 переглядiв