u-lutsku-netvereza-zhinka-pokusala-patrulnogo

У Луцьку нетвереза жінка покусала патрульного

 • 14369 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Нетвереза жінка вкусила патрульного поліцейського у Луцьку під час проведення процесуальних дій для оформлення протоколу про порушення. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Волинської області, передає УНН.

Так, 30 травня близько 3:00 на вулиці Героїв УПА у Луцьку екіпаж помітив мікроавтобус Оpel, що зупинився на перехресті. Під час спілкування з водійкою правоохоронці помітили у неї явні ознаки сп’яніння.

"У присутності свідків 31-річна жінка пройшла перевірку – мала 2,95 проміле алкоголю, що в 14 разів вище допустимої норми. За це отримала відповідний протокол", – зазначили в поліції.

Жінка під час спілкування з поліцейськими поводилась агресивно і в якийсь момент вкусила одного з інспекторів за ліву руку.

"В патрульного кушана рана лівого передпліччя, від госпіталізації відмовився. За даним фактом повідомлено слідчо-оперативну групу, тривають слідчі дії", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, визнали винним і засудили до 13 років позбавлення волі чоловіка, який в Ізмаїлі Одеської області кинув у правоохоронців гранату. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Луцьку нетвереза жінка покусала патрульного

     • 14369 переглядiв

    Трамп зустрівся з Кім Кардашян у Білому домі

     • 10602 переглядiв

    Трамп підписав закон, що дозволяє експериментальні ліки

     • 9682 переглядiв

    Графік роботи КПВВ на Донбасі змінили з 1 червня

     • 11034 переглядiв

    Virgin Galactic випробувала ракетний космоплан VSS Unity

     • 16835 переглядiв

    Україна відправила танки Т-84 на змагання НАТО

     • 60352 переглядiв