ukrayina-ne-vede-torgivli-z-okupovanimi-teritoriyami-vidbuvayetsya-lishe-peremischennya-tovariv-g-zubko

Україна не веде торгівлі з окупованими територіями, відбувається лише переміщення товарів - Г.Зубко

 • 10760 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Торгівлі з окупованими територіями не відбувається, це переміщення товарів від українських підприємств, які зареєстровані на території України. Про це в ефірі "5 каналу" заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, передає УНН.

"Я б хотів ще раз з'ясувати, що таке отримання товарів та оплата цих товарів. Це не торгівля – це переміщення товарів від українських підприємств, які зареєстровані на території України і які постачають продукцію на територію України. Ми з 2014 року боремося за ті українські підприємства, які зареєстровані на території України, які сплачують податки і зарплату своїм робітникам. Вже декілька разів російська сторона ставила умову про те, щоб застосувати силу і перереєструвати і не дати можливості цим українським підприємствам функціонувати на тій території. Ми втримали цю ситуацію тому що нам було дуже важливо підтримувати українських громадян, які вірять в те, що вони будуть повернуті в Україну", - зазначив Г.Зубко.

Нагадаємо, міністр енергетики Ігор Насалик на наступному засіданні КМУ запропонує уряду ввести надзвичайний стан в електроенергетиці України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укренерго попередили про ймовірність віялових відключень електроенергії

Він також доручив Укренерго подати відповідні пропозиції до протоколу засідання.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Дж.Трюдо зробив подарунок Д.Трампу фото свого батька

     • 12253 переглядiв

    У Дніпрі припинили незаконну діяльність мережі із семи АЗС

     • 10422 переглядiв

    Українка стала призеркою Гран-прі Кіпру зі стендової стрільби

     • 12135 переглядiв