ukrayina-zaprovadila-personalni-sanktsiyi-schodo-rosiyskikh-visokoposadovtsiv-1

Україна запровадила персональні санкції щодо російських високопосадовців

 • 11129 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Україна запровадила персональні санкції проти деяких фізичних і юридичних осіб, які пов’язані з агресією Російської Федерації проти України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу РНБО.

"Санкції запроваджуються за ініціативою Кабінету Міністрів України, Служби безпеки України, Національного банку України на три роки або безстроково щодо фізичних і юридичних осіб, причетних до російської агресії проти України, до підготовки і проведення незаконного голосування в окупованому Криму у рамках виборів президента РФ, представників російської окупаційної адміністрації у Криму, бойовиків російських збройних формувань на окупованій території Донецької та Луганської областей тощо", - йдеться у повідомленні.

Також запроваджено санкції щодо осіб, які причетні до інформаційної та кіберагресії проти нашої країни, до протиправних дій проти громадян України, котрі незаконно утримуються в Росії, депутатів Державної Думи та членів Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації тощо.

Крім того, було продовжено дію санкцій, застосованих у попередні роки.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Ради національної безпеки і оборони України, під головуванням Президента України Петра Порошенка, було обговорено питання продовження санкцій проти РФ та координація їх із санкціями США.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Жертвами ударів блискавок в Бангладеш стали 14 людей

     • 7994 переглядiв

    Спека наступає: Україні завтра обіцяють до +30

     • 8678 переглядiв