vi-sche-mozhete-vryatuvati-krayinu-vid-tragediyi-reznikov-zvernuvsya-do-rosiyskikh-viyskovikh

"Ви ще можете врятувати росію від трагедії": Резніков звернувся до армії рф

 • 160950 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков закликав російських військових врятувати росію від трагедії, а її армію – від приниження. Про це повідомляє УНН із посиланням на відеозвернення Резнікова.

Деталі

"Це послання із Києва. Мене звати Олексій Рєзніков. Я – міністр оборони України. Я звертаюся до солдатів та матросів, сержантів і старшин, мічманів, офіцерів, генералів та адміралів російської армії. Я не обмовився. Саме російської армії. Насамперед мої слова адресовані офіцерам та командуванню. Тому що вам ухвалювати рішення", – сказав міністр.

Він зазначив, що російське керівництво обдурило й зрадило своїх військових, відправляючи на смерть за ілюзорні цілі путіна.

"Ваші десантники зараз гинуть на правому березі Дніпра. Вони знають свою справу. Але хтось у кремлі вирішив відправити їх на вірну смерть. Чому так відбувається? Все дуже просто. Вас ошукали та зрадили. Вам обіцяли легку прогулянку, а відправили на пастку. Ви платите кров'ю за чиїсь фантазії та хибні цілі", – зазначив Резінков.

Міністр підкреслив, що його звернення стосується майбутнього російських військових, а не нинішньої ситуації на фронті.

"Запитайте себе – ким вас вважають? Ким ви будете після цієї війни для своїх дітей та онуків, коли вони впізнають правду? Як увійдете в історію? Як ті, хто воював під одним прапором із зеками? Ви і залишитеся в пам'яті як злодії, ґвалтівники та вбивці. Я вам скажу, що буде далі. Тисячі російських хлопців згинуть. Ще більше залишиться без рук і ніг", – сказав міністр.

Резніков додав, що українцям не потрібна російська земля – їм достатньо власної.

"І ми повернемо її всю. Ми гарантуємо життя, безпеку та справедливість усім, хто відмовиться воювати негайно.І ми досягнемо трибуналу для тих, хто віддавав злочинні накази. Ви ще можете врятувати росію від трагедії, а російську армію – від приниження", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Наслідки можуть бути непередбачувані і для самої росії” – Резніков про стан російської ядерної зброї

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Японія ввела нові санкції проти рф

     • 317864 переглядiв

    Армія рф поранила в Україні 789 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 102118 переглядiв

    Жителі Київщини можуть чути вибухи: в ОВА сказали, чому

     • 164230 переглядiв

    Як звільняли район Лимана: десантники показали відео

     • 3232917 переглядiв

    Ранкові тумани та тепло: прогноз погоди на сьогодні

     • 166352 переглядiв