vitse-spiker-vr-zayavila-pro-vidnosniy-rezhim-tishi-na-donbasi

Віце-спікер ВР заявила про відносний "режим тиші" на Донбасі

 • 8124 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, яка сьогодні відвідала Авдіївку, заявила про відносний режим тиші і зірвану угоду про відведення важкої техніки. Про це віце-спікер ВР на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Згідно з останніми домовленостями, досягнутими на зустрічі ТКГ в Мінську 15 лютого і міністрами закордонних справ "нормандського формату" під час Мюнхенської конференції 18 лютого, про повне дотримання тиші і розведення важкої техніки по всій лінії фронту саме до 20 лютого. Ми приїхали в Авдіївку, аби побачити, чи працює режим тиші, - зазначила вона.

З її слів, місцева влада, голова РВЦА Павло Малик і заступник командира 72-ої бригади Олександр Самарський розповідають, що "вночі були поодинокі обстріли, зранку провокації, але в цілому спокійніше, аніж пару днів тому, коли були загиблі і серед військових і цивільних".

"На фронті, попри одиночні провокації, сьогодні відносна тиша. Але відведення важкої техніки зірвано, і зірвано не українською стороною. Та й режим тиші відносний", - зауважила віце-спікер ВР.

Нагадаємо, І.Геращенко разом з євродепутатом Р.Хармс відвідала Авдіївку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП