vnaslidok-vorozhogo-artobstrilu-na-luganschini-zaginuv-mirniy-zhitel

Внаслідок ворожого артобстрілу на Луганщині загинув мирний житель

 • 14186 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Сьогодні вранці бойовики вели артилерійський обстріл села Врубівка Луганської області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, передає УНН.

"У святий для українців День нашої незалежності внаслідок артилерійського обстрілу російсько-окупаційних військ с.Врубівка Попаснянського району загинув мирний житель. Це сталося біля 5 години ранку. Снаряд влучив прямо в будинок, де мешкала родина загиблого. Чоловік 1983 року народження помер від отриманих поранень. У нього залишилася дружина та двоє дітей", - написав Гарбуз.

Він додав, що внаслідок артобстрілу села Врубівка також було пошкоджено шкільні приміщення та чотири двоповерхові будинки.

"Ворог продовжує загострювати ситуацію по всьому Луганському напрямку, особливо біля Кримського", - зазначив очільник Луганської ВЦА.

Нагадаємо, бойовики обстріляли зі снайперських гвинтівок КПВВ "Майорське" на Донеччині. Через регулярні обстріли роботу пункту пропуску тимчасово припинили

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Прикордонники посилили заходи безпеки на кордоні

     • 8646 переглядiв

    Новим прем’єром Австралії обраний Скотт Моррісон

     • 10259 переглядiв

    Світові ціни на нафту підвищилися

     • 11813 переглядiв

    Президент Польщі привітав українців з Днем Незалежності

     • 10327 переглядiв