voroh-posylyv-udary-po-kharkovu-syniehubov-rozpoviv-pro-sytuatsiiu-v-misti-ta-oblasti

Ворог посилив удари по Харкову: Синєгубов розповів про ситуацію в місті та області

 • 41969 переглядiв

Російські атаки на Харків посилилися, спричинивши перебої в електропостачанні та жертви серед цивільного населення.

Армія рф почала активізовувати свої удари по Харкову.  У місті спостерігаються проблеми з електроенергією. Про ситуацію в місті та області розповів очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов у ефірі телемарафону у суботу, передає УНН.

Деталі

Ворог фактично почав активізовувати свої удари по місту Харків. Вчора вдень вдарив ракетами С-300 по житловій забудові. Крім того, пошкоджена цивільна інфраструктура. На щастя, постраждалих тоді не було. Вночі ворог вдарив ракетами С-300 по спальному району у Шевченківському районі, де загинуло 6 людей, а 11 отримали поранення. Ворог демонструє комбіновану манеру атак. Спочатку перші йдуть атаки. Після того вже йде наступна хвиля, щоб максимально уразити підрозділи ДСНС, швидкої та поліції, які виїжджають на місце, щоб фіксувати відповідні злочини

- сказав Синєгубов.

Він зазначив, що минулої доби на півночі Харківщини опинилися 15 населених пунктів під обстрілами.

"Ворог активізував свої удари по населеному пункту Борова. Це Ізюмський район. Лише пів години тому прилетіло у центр населеного пункту. Щодо постраждалих, то інформація ще уточнюється. Однак, є інформація про руйнування критичної інфраструктури", - додав Синєгубов.

За його словами, у Харкові тривають відключення світла, а також були дві аварійні ситуації на внутрішніх мережах, що було пов’язано з їх перевантаженням.

Наразі в нас діють відключення для мешканців Харкова із 5 ранку до 23 години. В середньому маємо вийти на 7 годин відключення. 3 23 години до 5 години ранку ми намагаємося подавати електроенергію до всіх мешканців Харкова

- додав очільник ОВА.

Окрім того, Синєгубов розповів, що ворог б’є КАБами хаотично.

Нагадаємо

За попередніми даними, окупанти вдарили по Харкову двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф, внаслідок чого загинуло 6 людей та ще 11 отримали поранення.

Популярні

Новини по темі

На Одещині знищили два розвільнувальних дрона

 • 33297 переглядiв