vsikh-chleniv-ekipazhu-iranskogo-tankera-ogolosili-zagiblimi

Всіх членів екіпажу іранського танкера оголосили загиблими

 • 9402 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Іранський танкер Sanchi у субботу повністю затонув, а наявні докази свідчать про те, що всі члени екіпажу загинули миттєво в результаті сильного вибуху, спричиненого зіткненням судна з китайським суховантажем CF Crystal. Про це повідомляє Рresstv, посилаючись на слова представника спеціального підрозділу з розслідування інциденту Мохаммада Растада, передає УНН.

Згідно зі свідченнями членів екіпажу китайського суховантажу, який зіткнувся з танкером, а також рятувальників, всі 32 члени екіпажу на борту іранського танкера загинули відразу після аварії через сильний вибух і викид токсичного газу.

Растад також зазначив, що пошукова місія з витягання тіл загиблих з корабля була припинена через періодичні вибухи на танкері.

Нагадаємо, 14 січня іранський танкер “Sanchi” на якому на протязі тижня після аварії палала пожежа, у неділю затонув у Східно-Китайському морі, залишивши навколо себе велику палаючу нафтову пляму.

Як повідомляв УНН, рятувальна команда виявила тіла принаймні двох осіб на іранському танкері в Східно-Китайському морі. Це означає, що решта 29 членів команди досі залишаються зниклими без вісті.

 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Випуск новин станом на 17 годину 14 січня

     • 4898 переглядiв

    Зі столичного вокзалу відправився ретропоїзд

     • 27628 переглядiв

    Випуск новин станом на 16 годину 14 січня

     • 4209 переглядiв