zelenskyi-vpevnenyi-shcho-putin-boitsia-ukrainu-duzhe-sylno

Зеленський впевнений, що путін боїться Україну дуже сильно

 • 76446 переглядiв

Президент Зеленський вважає, що путін дуже боїться України, тому що він невпевнена в собі людина, оскільки впевнені лідери з потужними арміями та ядерною зброєю не загрожують світові.

Президент Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор володимир путін боїться Україну дуже сильно, тому що він сам в собі невпевнена людина. Впевнені люди з великою армією ядерною зброєю не погрожують світу.

Про це Зеленський сказав в інтерв’ю бразильським журналістам, передає кореспондент УНН.

Повірте путін боїться нас дуже сильно. Я в цьому впевнений. Тому що він сам в собі невпевнена людина. Бо впевнені люди з великою армією, велика держава з такими надрами, ядерною зброєю не погрожують світу. Сміливі люди ядерною зброєю не погрожують цивілізації, існуванню Землі фактично, всьому живому. Тому для мене психотип цього типу абсолютно зрозумілий. А розуміючи це ми повинні стояти міцно, стояти на своєму

- сказав Зеленський.

Окрім того, Зеленський зазначив, що Україні дійсно складно, росія тисне тим, що у рф байдуже скільки людей загине.

Для нас важливі люди, ми не можемо кидати мільйон людей на мільйон людей

- сказав Зеленський.

Доповнення

Держсекретар США Ентоні Блінкен попередив, що застосування росією ядерної зброї повністю змінило б ситуацію для США, але Америка хоче уникнути прямої війни з рф, продовжуючи підтримувати Україну.

Популярні

Новини по темі

Терехов про вибух у Харкові: збито безпілотник рф

 • 29191 переглядiв