13-lyudey-postrazhdali-vid-zemletrusu-na-pivdni-yaponiyi-poperedzhennya-pro-tsunami-nemaye

13 людей постраждали від землетрусу на півдні Японії. Попередження про цунамі немає

 • 23708 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Землетрус магнітудою 6,6 стався рано вранці в суботу на південному заході Японії, поранення отримали 13 людей, повідомила влада і місцеві ЗМІ, передає УНН.

Деталі

Попередження про цунамі не було випущено після землетрусу з епіцентром на глибині 45 км біля узбережжя Кюсю, найпівденнішого з чотирьох основних островів Японії, повідомляє Японське метеорологічне агентство (JMA).

Агентство повідомило, що землетрус спричинив струси в префектурах Оіта та Міядзакі, які оцінювалися в 5+ за японською шкалою сейсмічної інтенсивності, яка має максимум 7 балів.

У прилеглих районах постраждали 13 людей, у тому числі двоє людей у ​​віці 80 років отримали серйозні травми, повідомляє газета Yomiuri з посиланням на місцеву владу.

Підтверджено численні повідомлення про пошкодження будівель, водопровідних труб та доріг, повідомляє громадська телекомпанія NHK.

Як повідомили в Управлінні з ядерного регулювання, про аномалії на атомній електростанції Ікату, що експлуатується Shikoku Electric Power, або станції Сендай, керована Kyushu Electric Power на півдні Японії, не повідомлялося.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні вже 3,84 млн випадків COVID-19, за добу - 22 473

     • 22467 переглядiв