16-vidsotkiv-lyudey-na-prifrontovikh-teritoriyakh-regulyarno-chitayut-rosiyski-novini-opituvannya

16 відсотків людей на прифронтових територіях регулярно читають російські новини - опитування

 • 60633 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. 16 відсотків опитаних людей, які живуть на прифронтових територіях, на щотижневій чи щоденній основі отримують новини з російських джерел, зокрема 6 відсотків щодня користуються російськими джерелами. Про це йдеться в результатах опитування Київського міжнародного інституту соціології, пише УНН.

Деталі

Протягом 7-12 серпня 2023 року КМІС провів опитування мешканців 10 прифронтових регіонів. Методом онлайн інтерв’ю було проведено 1000 інтерв'ю з дорослими мешканцями прифронтових регіонів.

За даними дослідження, 78% респондентів на щоденній основні читають новини або дивляться їх по ТВ. Ще 12% роблять це досить регулярно (3-4 рази на тиждень).

З 16% респондентів, що на щотижневій чи щоденній основі отримують новини з російських джерел, 6% щодня користуються росзмі.

Серед загалом усіх респондентів найчастіше основними мотивами мешканців користуватися джерелами рф 17% називалися "зіставлення інформації". 14% - інтерес до подачі інформації в росії. Та лише 11% - через проросійські настрої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціологія свідчить про можливість конфліктів між українцями, які виїхали на час війни, та тими, хто залишився

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Представники Ірану та ХАМАС зустрілися в москві - ЗМІ

     • 82008 переглядiв

    Голові НСЗУ повідомили про підозру

     • 90243 переглядiв