200-lyudey-schotizhnya-z-kozhnogo-okrugu-okrim-moskvi-u-rozvidtsi-rozpovili-yak-u-rf-nabirayut-dobrovoltsiv

200 людей щотижня з кожного округу, окрім москви: у розвідці розповіли, як у рф набирають "добровольців"

 • 131957 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. У рф активізується кампанія з набору "добровольців" на військову службу за контрактом. Як повідомили у Головному управлінні розвідки є чіткі "норми набору": 200 добровольців щотижня з кожного федерального округу, окрім москви, передає УНН.

Деталі

За даними розвідки, в рф активізується кампанія з набору "добровольців" на військову службу за контрактом. Передбачається, що вони мають відновити втрати особового складу підрозділів, які брали участь у бойових діях на території України. Також планується формування кількох нових підрозділів. При підписанні контрактів надається перевага тим, хто раніше проходив військову службу.

"Військове керівництво рФ встановило чіткі "норми набору": для далекосхідного та сибірського федерального це 200 "добровольців" щотижня. При цьому, в москві набір взагалі не проводиться", - йдеться у повідомленні

Для мотивування до проходження служби з "добровольцями" проводяться агітаційні заходи. Зокрема, повторюються традиційні російські наративи про "колективний Захід" та "неіснуючу Україну". Також обіцяється підвищене матеріальне забезпечення та пільги, інформує розвідка.

У ГУР також нагадали, що російське окупаційне командування вже використало не менше 95% підготовлених БТГр і цього все одно виявилось недостатнім для досягнення "успіху" у війні з Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусам вимикають інтернет, щоб приховати інформацію про пересування військ рф – розвідка

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Глава МЗС Данії відвідав зруйнований окупантами Ірпінь

     • 117343 переглядiв