30-dolariv-za-barel-zdayetsya-bilsh-slushnoyu-propozitsiyeyu-zelenskiy-pro-stelyu-tsin-na-rosiysku-naftu

30 доларів за барель здається більш слушною пропозицією - Зеленський про стелю цін на російську нафту

 • 944512 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час свого виступу на Міжнародному симпозіумі The Idea of Europe назвав введення стелі ціни на російську нафту в 60-70 доларів за барель «піддавками» та намаганнями лише зобразити дії, інформує УНН.

Цитата

«Цьогоріч Європа нарешті здійснює енергетичне роззброєння росії. Один з ключових інструментів – це обмеження російських заробітків від експорту. Уже почали в Європі говорити про примусове обмеження ціни на російську нафту. Звучить рівень у нібито 60-70 доларів. Безперечно, такі слова – це піддавки. Більше схоже на намагання щось зобразити, аніж щось зробити. Я вдячний нашим балтійським колегам, польським колегам за їхні пропозиції. Обмеження ціни на рівні до 30 доларів за баррель здається більш слушною пропозицією. І я дякую, що така пропозиція пролунала і захищається», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо

Єврокомісія запропонувала стелю цін у 65 доларів за барель, але Польща та країни Балтії відхилили пропозицію як "занадто щедрий подарунок" для москви.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Жителям Харкова повністю повернули воду

     • 748500 переглядiв

    Жодного цілковитого блекауту немає - Подоляк

     • 987771 переглядiв

    Глава МЗС Великої Британії зустрівся із Зеленським

     • 805387 переглядiв