72-tanki-dlya-ukrayini-znakhodyatsya-v-protsesi-dostavki-ostin

72 танки для України знаходяться в процесі доставки - Остін

 • 587048 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. 72 танки, які Сполучені Штати, Нідерланди та Чеська Республіка надали Україні для протидії російській агресії, наразі перебувають у процесі доставки. Про це повідомив міністр оборони США Ллойд Остін під час пресконференції в Брюсселі, передає УНН.

Цитата

"72 танки, які Сполучені Штати, Нідерланди та Чеська Республіка надали Україні, знаходяться в процесі доставки, а також остання пожертва Польщі, T-72", - повідомив він.

Деталі

Остін нагадав, що союзники надали захисникам України понад вісім бойових бригад, які включають американські танки Bradleys і Abrams, британські Challenger, а також внесок сенаторських озброєних транспортних засобів, про які Канада оголосила минулого місяця.

Крім цього, він подякував союзникам за надання військової допомоги Києву та зауважив, що йдеться про "надання всіх можливостей", які були обіцяні Києву, та про інтеграцію всіх цих систем разом. Міністр також наголосив, що важливо, щоб допомога Україні й надалі скеровувалася за призначенням.

"Ми діємо активно, щоб запобігти розповсюдженню зброї, і ми продовжуватимемо співпрацювати з нашими українськими партнерами, щоб гарантувати, що все обладнання, яке ми надаємо, продовжуватиме досягати відважних військ на фронті", - підсумував він.

Нагадаємо

Контактна група з питань оборони України надасть українським захисникам обіцяну підтримку для проведення контрнаступу. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін на початку засідання у форматі "Рамштайн".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    72 танки для України знаходяться в процесі доставки - Остін

     • 587048 переглядiв

    ЄС вніс рф до "чорного списку" податкових гаваней

     • 765294 переглядiв