aktor-svativ-dobronravov-vistupiv-v-okupovanomu-krimu-zmi

Актор "Сватів" Добронравов виступив в окупованому Криму - ЗМІ

 • 17381 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Російський актор Федір Добронравов, якому Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в'їзд в Україну, виступив з гастролями в анексованому Криму. Про це з посиланням на дані керченського палацу культури "Корабел" повідомляє "Крим.Реалії", передає УНН.

Так, у палаці культури заявили, що показали запланований раніше спектакль "Пастка для чоловіка" за участю Добронравова. Через два дні, 10 квітня, Добронравов грав в цьому спектаклі в "Музичному театрі Криму" у Севастополі. Цю інформацію підтвердили в севастопольському театрі, вказує видання.

Водночас агент російського актора з "Акторського агентства №1" Ірина Сойкіна заявила, що не знає, чи виступив Федір Добронравов у Криму, і порадила уточнити інформацію у кримських театрів.

Раніше у Керчі, як повідомляється, анонсували показ вистави "Пастка для чоловіка" за участю російських артистів, у тому числі Федора Добронравова, Тетяни Васильєвої та Олени Сафонової.

Нагадаємо, у кінці березня Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправним заборону серіалу "Свати". Також суд скасував заборону на в'їзд в Україну акторові "Сватів" Федору Добронравову.

Російському артисту Добронравову заборонили в’їзд в Україну у 2017 році.

Українські Національні Новини

Політика