armiia-rf-obstriliala-sumshchynu-zahynuv-68-richnyi-cholovik

армія рф обстріляла Сумщину: загинув 68-річний чоловік

 • 31524 переглядiв

росіяни з мінометів обстріляли село Рижівка, що на Сумщині. Внаслідок російської атаки 68-річний чоловік отримав тяжкі поранення, від яких помер дорогою до лікарні.

Сьогодні вдень, окупаційні війська рф з мінометів обстріляли село Рижівка, що на Сумщині. В результаті російської атаки загинув 68-річний чоловік. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура, пише УНН.

Деталі 

За даними слідства, 26 лютого 2024 року близько 15 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти з території російської федерації з мінометів обстріляли с. Рижівка Білопільської територіальної громади.

Унаслідок атаки ворога 68-річний цивільний чоловік отримав поранення, від яких помер по дорозі до лікарні

- резюмували правоохоронці.

росіяни 9 разів атакували Нікопольщину: загинув 70-річний чоловік26.02.24, 19:20

За процесуального керівництва Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 438 КК України).

Доповнення

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Матеріали кримінального провадження надалі будуть передані до СБУ. 

Нагадаємо

На Сумщині у 5-кілометровій зоні від державного кордону України поза межами населених пунктів вводиться низка особливих обмежень.

Зокрема, ОВА планують заборонити в'їзд та перебування осіб, які не пов'язані з будівництвом оборонних рубежів і різного роду комунальних робіт.

Популярні

Новини по темі

армія рф обстріляла Сумщину: загинув 68-річний чоловік

 • 31524 переглядiв