astrolog-prokomentuvala-zagostrennya-situatsiyi-dovkola-ukrayini

Астролог прокоментувала загострення ситуації довкола України

 • 99729 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Астрологічні показники на сьогоднішній день вказують швидше на мирне вирішення конфлікту, ніж на подальше загострення ситуації. Таку думку в коментарі УНН висловила професійний астролог Ксенія Базиленко.

Цитата

“За астрологічними показниками активних військових дій не може бути. Чекаємо вірних рішень від влади, саме про це говорить небо", - вважає астролог.

Ксенія Базиленко порівняла положення планет в наступні кілька тижнів з тим, що спостерігалося на початку збройного конфлікту в 2014 році.

"Для прояву активної військової ситуації необхідні напружені аспекти Марса, Плутона, Урану. У ситуації 2014 року 6 квітня Сонце було в з'єднанні з Ураном в знаку Овна (це рішучість і раптовість) в жорсткій опозиції до Марса в Терезах, що позначає прагнення до влади і нав'язування своєї волі будь-яким шляхом", - розповіла астролог.

Вона також розповіла, що тодішнє положення Місяця, Юпітера і Плутона прямо вказували військовий конфлікт і прояв агресії.

"На сьогоднішній день немає серйозних негативних аспектів у вищевказаних планет. Є опозиції Сонця і Місяця, яка визначає момент Повні щомісяця і говорить про наш надмірно чутливий емоційний стан", — вважає астролог.

Вона зазначила, що розташування планет також говорить про масову ілюзію. Крім того, планети вказують на спокій.

"Марс в з'єднанні з Венерою (любовні питання) в спокійному знаку Козерога вказує, що все вирішується спокійно і безконфліктно", — зазначила Базиленко.

Раніше

Ксенія Базиленко ранішепередбачалаарешт майна Петра Порошенка.

Українські Національні Новини

Політика