aviatsiya-zsu-zavdala-4-udari-po-vorogu

Авіація ЗСУ завдала 4 удари по ворогу

 • 200847 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Авіацією ЗСУ нанесено 4 удари по системах протиповітряної оборони та скупченню ворожої техніки, інформує УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"Обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня динамічна та напружена. Наші підрозділи продовжують активні дії, тримають ініціативу на закріплених територіях і перевагу у вогневому ураженні", - йдеться в повідомленні ОК "Південь".

Деталі

Ворог продовжує обороні дії, залишає блокпости на окупованій території, перерозподіляє сили та засоби, переміщує колони техніки, виставляє бетонні доти, укріплює наявні рубежі й облаштовує нові.

"Триває контрбатарейна боротьба, обстрілюються території вздовж лінії фронту із застосуванням РСЗВ, важкої артилерії, мінометів, танків. З метою уточнення положення наших військ та корегування вогню артилерії противник досить активно застосовуює безпілотні літальні апарати-розвідники", - йдеться в повідомленні.

Нашою авіацією нанесено 4 удари по системах протиповітряної оборони та скупченню ворожої техніки, зокрема у критому ангарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорному морі вороже корабельне угруповання складається з 7 кораблів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Авіація ЗСУ завдала 4 удари по ворогу

     • 200847 переглядiв

    Зеленський привітав Нетаньягу з перемогою на виборах

     • 257039 переглядiв

    Науковці створили карту гірських порід Місяця

     • 272939 переглядiв

    З Мар'їнки евакуювали всіх цивільних

     • 222174 переглядiв

    У Миколаєві пролунали звуки вибухів

     • 356702 переглядiв