bayden-i-putin-provedut-videodzvinok-7-grudnya

Байден і Путін проведуть відеодзвінок 7 грудня

 • 21658 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Президент Росії Володимир Путін та Президент США Джо Байден проведуть відеодзвінок у вівторок, 7 грудня. Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на представника Білого дому, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що Путін та Байден обговорять Україну та інші теми. Американський лідер має намір висловити стурбованість маневрами російської армії поблизу українського кордону та підтвердити підтримку Сполучених Штатів суверенітету та територіальної цілісності України.

Додамо

Сьогодні вранці низка американських видань, зокрема, газета The Washington Post і Associated Press опублікували інформацію про те, що російські війська на початку наступного року планують наступ на Україну. Розвідка США зафіксувала скупчення військових у чотирьох місцях. Всього країна-агресор планує напад за участю 175 тисяч військовослужбовців.

Крім того, німецьке видання Bild повідомило, що вторгнення російських військ на територію України планується в три етапи. Росія може почати захоплення українських територій з півдня. Однак президент Росії Володимир Путін відклав цей план в "ящик", і не вирішив, чи буде він реалізований.

Українські Національні Новини

Політика