bez-svitla-chastkovo-zalishayetsya-419-naselenikh-punktiv-ukrayini-dostatno-elektriki-vlasnogo-virobnitstva-ukrenergo

Без світла частково залишається 419 населених пунктів, Україні достатньо електрики власного виробництва - Укренерго

 • 12949 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, достатньо для забезпечення потреб споживачів. Через бойові дії та з інших причин без світла частково знаходяться 419 населених пунктів. Про це повідомили в "Укренерго", пише УНН.

Цитата

«Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо для забезпечення потреб всіх побутових та юридичних споживачів. «Укренерго» не бачить підстав для обмежень в енергосистемі, якщо не буде нових обстрілів. Ліміти споживання не запроваджувались», - йдеться у повідомленні.

Споживання

Вчора, 9 листопада, середньодобова температура була на 1,2°C нижче, ніж 8 листопада. (7,2°C проти 9°C). Вечірній максимум споживання електроенергії вчора був на 0,4% вищим, ніж у середу 8 листопада.

Знестумлення

Загалом через бойові дії та з інших причин без світла залишається 419 населених пунктів. Через обстріли є пошкодження в мережах в Донецькій, Харківській, Херсонській областях. А через технічні порушення є знеструмлені споживачі в Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, областях.

Експорт/імпорт

Як повідомляється, експорт електрики здійснюється до Словаччини, Румунії та Молдови в нічні години (добовий мінімум споживання) та денні години (активна робота електростанцій на ВДЕ) загальним обсягом 3 835 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 367 МВт.

Імпортує ж електроенергію Україна в ранкові та вечірні години (періоди максимального споживання) зі Словаччини та Румунії. Загальний обсяг 1600 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 217 МВт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втретє за тиждень через профіцит виробленої електрики Польщу просили її викупити - Укренерго

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Загибель помічника Залужного: вже опитано понад 10 свідків

     • 18259 переглядiв

    Для президента власне виробництво зброї є пріоритетом - Єрмак

     • 12360 переглядiв