bii-mizh-usykom-ta-fiuri-za-tytul-chempiona-svitu-v-supervazhkii-vazi-vidbudetsia-18-travnia-v-saudivskii-aravii

Бій між Усиком та Ф'юрі за титул чемпіона світу в суперважкій вазі відбудеться 18 травня в Саудівській Аравії

 • 31281 переглядiв

Бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі перенесено на 18 травня в Ер-Ріяді.

Боксери Олександр Усик та Тайсоном Ф'юрі зустрінуться на ринзі 18 травня. Українець та британець боротимуться за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Про це повідомили промоутери Ф’юрі  Queensberry Promotions,, передає УНН.

Деталі

Беззаперечний бій за титул чемпіона у важкій вазі між @Tyson_Fury І @usykaa перенесено на 18 травня в Ер-Ріяді.

– йдеться у повідомленні

.

Додатково

Ввечері 2 лютого, представники британського боксера Queensberry Promotions повідомили про скасування бою на своїх офіційних ресурсах, зокрема й на платформі Інстаграм. На останній вони опублікували те саме розсічення, через яке власне й скасували бій.

Відзначимо, що бій між Усиком і Ф'юрі мав визначити абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Коли саме відбудеться історичний боксерський поєдинок на разі не відомо.

За даними ЗМІ, український боксер розглядає можливість провести поєдинок із Філіпом Хрговичем. Хорват є обов'язковим претендентом на зустріч із українцем за титул IBF.

Нагадаємо

Поєдинок між українським боксером Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі мав відбутися 17 лютого. Однак у п'ятницю, 2 лютого, Ф’юрі отримав розтин над оком під час підготовчого спарингу. Боксеру наклали шви, однак через цю травму він не встигне підготуватися до поєдинку, запланованого на 17 лютого.

Тетяна Салганік

Спорт

Популярні

Новини по темі