bilya-kordonu-z-bilorussyu-vid-vibukhu-rosiyskoyi-mini-postrazhdala-lyudina

Біля кордону з білоруссю від вибуху російської міни постраждала людина

 • 684265 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Днями на Київщині, неподалік одного з населених пунктів, що перебував під окупацією російських загарбників, біля кордону з білоруссю прикордонники зафіксували вибух невідомого предмета, внаслідок якого постраждала людина, повідомили у Держприкордонслужбі України, пише УНН.

Цитата

"В одному з населених пунктів на Київщині, який перебував під окупацією, прикордонники зафіксували вибух протипіхотної міни російського виробництва ПМН-4, внаслідок якого постраждала людина", - повідомили у ДПСУ у Telegram.

Деталі

На місце події викликали фахівців, а постраждалому надали домедичну допомогу та доправили в медзаклад. Там було поставлено діагноз: «мінно-вибухова травма».

Під час огляду місця події та прилеглої території було виявлено протипіхотну міну російського виробництва ПМН-4. Ця міна прийнята на озброєння російської армії у 1990 році, як заміна мін ПМН та ПМН-2. 

Прикордонники наголосили, що в прикордонних областях, що межують з росією та білоруссю, продовжують діяти режимні обмеження, зокрема заборонено перебувати в лісових масивах, не варто з'їжджати з дороги на узбіччя, заходити в ліси та підіймати невідомі предмети з землі.

Доповнення

У Житомирській області на міні підірвався автомобіль – загинуло подружжя, сиротами залишилося восьмеро дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кім заявив, що проривається чергова хвиля "мопедів"

     • 615888 переглядiв

    На Київщині через атаку дронами прильотів немає - ОВА

     • 423296 переглядiв