bilyi-dim-pro-masovanu-ataku-rf-putin-vykorystovuie-kozhnu-vilnu-khvylynu-poky-konhres-ssha-vidmovliaietsia-diiaty

Білий дім про масовану атаку рф: путін використовує кожну вільну хвилину, поки конгрес США відмовляється діяти

 • 53524 переглядiв

путін використовує кожну вільну хвилину, поки Конгрес США відмовляється затвердити додаткову допомогу Україні, вважає радник Білого дому Джон Кірбі.

президент росії володимир путін використовує  кожну вільну хвилину, Конгрес США не ухвалив додаткову допомогу США. Палата представників має якнайшвидше вжити додаткових заходів. Так радник Білого дому Джон Кірбі прокоментував масовану атаку рф у ніч на 22 березня, передає УНН.

Деталі 

Кірбі заявив, що масована атака армії рф по Україні 22 березня ще раз демонструє, наскільки важливо, щоб США продовжували надавати Києву системи і засоби ППО, ракети-перехоплювачі - інструменти, необхідні для захисту українців та інфраструктури.

путін не чекає. Він не сидить склавши руки. Він використовує кожну вільну хвилину, поки наш Конгрес відмовляється діяти. Він не вагається, і ми теж не повинні вагатися

- заявив радник Білого дому.

The Hill: демократи в Конгресі США готові підтримати пропозицію щодо допомоги Україні в кредит21.03.24, 19:38

Він наголосив, що Палата представників має якнайшвидше вжити додаткових заходів щодо забезпечення національної безпеки, щоб США  могли надати Україні "життєво важливе обладнання".

" І як ми переконалися за останні пару днів, кожен день затримки Палати представників - це ще один день, коли українцям доведеться платити за це своєю кров'ю", - резюмував Кірбі.

Наймасштабніша атака росіян на енергосистему України не спричинила критичної ситуації: експерти дали заспокійливу оцінку ситуації22.03.24, 18:50

Популярні

Новини по темі

На Полтавщині вночі збили дев'ять ворожих БпЛА

 • 33418 переглядiв

На Херсонщині за добу загинула одна людина, троє поранених

 • 33760 переглядiв

Росіяни обстріляли з артилерії Очаків на Миколаївщині

 • 33072 переглядiв