blizko-tisyachi-chleniv-lgbt-viyshli-na-miting-v-tel-avivi

Близько тисячі членів ЛГБТ вийшли на мітинг в Тель-Авіві

 • 8360 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Близько тисячі членів ЛГБТ-спільноти вийшли вчора ввечері, 28 липня, на вулиці Тель-Авіва. Про це повідомляє УНН з посиланням 9tv.

Захід під назвою "Боротьба за наше життя", організований ЛГБТ-спільнотою у співпраці з муніципалітетом Тель-Авів-Яффо, проводиться в знак протесту проти насильства в суспільстві.

Причиною запланованого мітингу став напад на 16-річного підлітка біля центру ЛГБТ "Бейт-Дрор", в результаті якого юнак отримав кілька ножових поранень. Метою учасників є спроба достукатися до уряду, змусити його перестати закривати очі на насильство і підбурювання, переслідування геїв, трансгендерів та лесбіянок.

"Я народився 27 років тому на півночі Ізраїлю в суспільстві, яке мене з самого початку не приймало, - говорить один з учасників акції. - Я був змушений зануритися в темний світ сексуальної експлуатації та наркотиків, в прірву самотності і депресії, яка тривала п'ять років . Мені сумно бачити, що сьогодні до сих пір ми все ще боремося за право бути захищеними, за право безпечно ходити по вулицях, щоб ніхто не завдавав нам шкоди ".

Марш почався з бульвару Вашингтон в тель-авівському районі Флорентин і завершиться на площі Ротшильда 1, де виступлять представники центру "Бейт-Дрор" і муніципалітету.

Як повідомляв УНН, в Кривому Розі скасували ЛГБТ-марш через ризики навколо безпеки учасників .

Українські Національні Новини

Новини Світу