blokada-na-kordoni-z-polshcheiu-na-vsikh-piaty-napriamkakh-polski-fermery-vzahali-ne-propuskaiut-vantazhni-transportni-zasoby-v-bik-polshchi

Блокада на кордоні з Польщею: на п'яти напрямках польські фермери не пропускають вантажний транспорт до Польщі

 • 30897 переглядiв

Польські фермери блокують рух вантажівок на п'яти пунктах перетину кордону з Україною, не пропускаючи жодної вантажівки на територію Польщі, в результаті чого на польській стороні утворилися черги з 1050 вантажівок.

Польські фермери продовжують блокувати рух вантажівок на п’яти пунктах пропуску, не пропускаючи в бік Польщі жодної вантажівки. Загалом у чергах на території Польщі перебуває 1050 вантажівок.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Загалом зазначу, що польські фермери станом на цю хвилину продовжують блокувати п’ять напрямків - це напрямки пунктів пропуску "Ягодин", "Устилуг", "Угринів", "Рава-Руська" та "Шегині". І якщо в бік України вони пропускають якусь певну кількість вантажних транспортних засобів, десь - більше, десь - менше. Менше це по "Ягодину" і по напрямку "Шегині". Через "Шегині" прослідувало в бік України за минулу добу 40 вантажних транспортних засобів

- сказав Демченко.

Він зазначив, що на всіх п’яти напрямках польські фермери взагалі не пропускають вантажні транспортні засоби в бік Польщі.

Якщо до цього це були напрямки пунктів пропуску "Шегині" і "Ягодин", то від учорашнього дня поступово додалися і інші три напрямки. Фактично зараз рух вантажних транспортних засобів з України в Польщу на цих п’яти напрямках повністю заблокований

- додав Демченко.

Речник також зазначив, що на п’яти заблокованих напрямках в чергах на території Польщі знаходиться 1050 вантажівок. Найбільше навпроти пункту пропуску "Рава-Руська" та "Ягодин". Окрім того, за його словами, ускладнень проїзду автобусами та легковими автомобілями кордону немає.

Нагадаємо

Вчора у чергах на п'ятьох пунктах пропуску на території Польщі в бік України на тлі блокади польських фермерів перебувало 1 150 вантажівок, найбільше навпроти ПП "Ягодин". 

Популярні

Новини по темі

Сильний землетрус стався у Чорногорії

 • 27594 переглядiв

Курс валют на 14 березня: долар зріс ще на 29 копійок

 • 25468 переглядiв

На Донеччині росіяни поранили ще двох місцевих жителів

 • 28095 переглядiв

У небі над Україною вночі знищили 22 з 36 ворожих "шахедів"

 • 26871 переглядiв