boi-v-bielhorodskii-oblasti-u-hur-pereviriaiut-informatsiiu-pro-ymovirne-zbyttia-rosiiskoho-su-27

Бої в бєлгородській області: у ГУР перевіряють інформацію про ймовірне збиття російського Су-27

 • 24598 переглядiв

Головне управління розвідки Міноборони наразі перевіряє інформацію про ймовірне збиття російського винищувача Су-27 над бєлгородською областю.

Сьогодні, вранці під час боїв у бєлгородській області міг бути збитий російський винищувач Су-27. Наразі Головне управління розвідки перевіряє цю інформацію. Про це в ефірі телемарафону заяви представник ГУР Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі 

За його словами, бої у бєлгородській області проходять інтенсивно, тож будь-яка інформація потребує додатково підтвердження.

Там ідуть надзвичайно активні бойові дії, і дуже багато подій відбувається. Така інформація (про збиття Су-27- ред.) є, вона зараз додатково перевіряється

- заявив Андрій Юсов.

Легіон "Свобода росії" заявив про захід на територію рф, схожі заяви зробили РДК та "Сибірський батальйон": у ГУР прокоментували12.03.24, 11:12

Доповнення

Сьогодні вдень у російських Telegram-каналах з'явилась інформація що поблизу населеного пункту Валуйки, ймовірно, було збито російський винищувач Су-27.

За даними очевидців, спочатку прогримів потужний вибух. Згодом літак упав в лісі. 

Місцеві опублікували відео, на яких нібито видно наслідки падіння винищувача та стовп густого чорного диму над лісом. Наразі офіційних підтверджень немає.

Нагадаємо

Тим часом у росії офіційно підтвердили падіння Іл-76. російський військовий літак, на борту якого перебували 15 осіб, розбився в івановській області. 8 членів екіпажу і 7 пасажирів, які перебували на борту, загинули

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі