boyi-za-soledar-pidstupi-mista-faktichno-vsiyani-trupami-rashistiv-vorog-bezuspishno-namagayetsya-prorvati-oboronu

Бої за Соледар: підступи міста фактично всіяні трупами рашистів, ворог безуспішно намагається прорвати оборону

 • 720995 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Російські окупаційні війська безуспішно намагаються прорвати оборону українських захисників та захопити Соледар, повідомила на брифінгу заступниця міністра оборони Ганна Маляр, додавши, що підступи міста фактично всіяні трупами російських військових, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Ворог, намагаючись безуспішно прорвати нашу оборону і захопити Соледар, несе велики втрати. Підступи до міста сьогодні фактично всіяні тілами вбитих путінських військ. Попри те, вони рухаються прямо по тілах своїх загиблих бійців. Наші оборонці проявляють максимально стійкість і героїзм. росія тисячами жене на забій своїх громадян”, – заявила Маляр.

Деталі

За інформацією заступниці міністра, командування збройних сил рф посилює угруповання військ на території України. Ворог переміщує мобілізованих із полігонів білорусі та росії у зони ведення бойових дій та у прикордонні райони.

Противник продовжує зосереджувати основні сили у Донецькому регіоні. Найвища активність ворога відмічається на Бахмутському, Лиманському та Авдіївському напрямках.

Станом на 10 січня у складі російських окупаційних військ, з урахуванням оперативного резерву, діють близько 280 формувань. Для порівняння, минулого тижня діяло близько 250 формувань. Обстановка у районах ведення бойових дій залишається складною. В умовах відсутності необхідної кількості технічно готової бойової техніки кремль активно використовує людський ресурс, вказала Маляр.

Доповнення

Завдяки злагодженій роботі українських Сил спеціальних операцій, артилеристів та ракетників у районі Соледара Донецької області знищено понад сотню російських окупантів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На сході "відмінусували" російський штурмовик Су-25

     • 372840 переглядiв