boyoviki-posilyuyut-pidrozdili-za-dopomogoyu-naymantsiv-z-rf-rozvidka-1

Бойовики посилюють підрозділи за допомогою найманців з РФ – розвідка

 • 9990 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Командування бойовиків на Донбасі посилює підрозділи за допомогою найманих громадян РФ. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара з посиланням на дані розвідки Об’єднаних сил, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ приховано посилює бойові спроможності з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ з метою недопущення стабілізації обстановки, здійснення провокаційних обстрілів та нанесення втрат особовому складу об’єднаних сил.
Зокрема, відмічено прибуття з території РФ на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях додаткових снайперських та диверсійно-розвідувальних груп, а також підрозділів спеціального призначення", - повідомив Шаравара.

Так, більшість особового складу зазначених підрозділів складають кадрові російські військовослужбовці, які пройшли відповідну підготовку у навчальних центрах і польових таборах Південного та Західного військових округів ЗС РФ та мають досвід диверсійно-розвідувальної діяльності, у тому числі з мінування місцевості, підриву об’єктів та коректування артилерійського вогню.

"Підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до підступних ворожих дій в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході нашої держави", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, за інформацією розвідки Об’єднаних сил, бойовики продовжують вести дезінформаційну компанію щодо постачання свого озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін продовжив дію мит на товари з Росії

     • 10033 переглядiв

    ООС: бойовики двічі обстріляли українські позиції

     • 9109 переглядiв

    Кабмін призначив аудит Нафтогазу

     • 10467 переглядiв