brend-nasha-ryaba-dav-poradi-chim-zaynyatisya-pid-chas-blekautu

Бренд “Наша ряба” дав поради, чим зайнятися під час блекауту

 • 1113273 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. Через ракетні удари росії по українській інфраструктурі тисячі українців вимушені годинами, а іноді й днями сидіти без електроенергії. Бренд “Наша ряба” від компанії МХП зібрав кілька порад, як повести час, коли вдома немає світла, передає УНН.

Деталі

У “Нашій рябі” радять у моменти блекауту приділити час собі та зайнятися спортом. Можна заздалегідь завантажити відео з тренуваннями і займатися за ними. Особливо допоможе зняти напругу заняття при свічках.

Ще один спосіб провести дозвілля - настільні ігри у колі сім’ї та друзів. Грати також можна при свічках, до того ж це допоможе зблизитися з родиною.

При наявності вдома газу або газової горілки можна приготувати гомілки від “Нашої ряби” та нагодувати родину. А для тих, хто має електричну плиту, “Наша ряба” та ТМ “Апетитна” проводять розіграш газової плити та додаткових балонів до неї.

З умовами розіграшу можна ознайомитись тут

Нагадаємо

Бренд “Наша Ряба” та благодійний фонд “МХП-Громаді” запустили благодійний проєкт із забезпечення дитячим харчуванням малюків. 

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Лайфхак

    Популярні

    Новини по темі

    Бренд “Наша ряба” дав поради, чим зайнятися під час блекауту

     • 1113273 переглядiв

    У деокупованій Снігурівці місцевий житель підірвався на міні

     • 757823 переглядiв

    Папа Римський вирішив, що відвідає Київ, якщо також відвідає москву

     • 1086304 переглядiв

    У Києві планують вмикати світло по 2-3 години двічі на добу – ДТЕК

     • 1378581 переглядiв