brytanska-rozvidka-rosiia-zastosovuie-na-aerodromakh-prymanky-shchob-zaplutaty-ukrainskykh-viiskovykh

Британська розвідка: росія застосовує на аеродромах приманки, щоб заплутати українських військових

 • 24263 переглядiв

Через успішні українські удари росія була змушена використовувати приманки і методи обману, такі як малювання фальшивих винищувачів на бетоні на аеродромах, щоб спробувати приховати свої літаки.

Через успішні українські удари по військових об'єктах росія була змушена застосувати ряд методів приманки та обману, намагаючись приховати літаки. Про це йдеться у новому звіті британської розвідки, передає УНН.

Цілком імовірно, що в результаті продовження успішних українських ударів по військових локаціях росія була змушена застосувати низку методів приманки та обману, щоб спробувати заплутати українські зусилля по прицілюванню,

- йдеться у звіті.

Деталі

Зазначається, що в окупованому Криму на аеродромі Кіровське намальовані на бетоні приманки російських винищувачів, які також були помічені щонайменше на 12 російських авіабазах, що демонструє ступінь занепокоєності росії майбутніми українськими ударами та їх здатність їх відбити.

Втім, російські вертольоти досі регулярно сідають на намальовані силуети винищувачів-приманок, повністю нівелюючи спробу обману. Це також розкриває справжній бойовий порядок або чисельність авіації на цих авіабазах, яку росія, ймовірно, намагається приховати від картини української розвідки,

- додають у розвідці.

Нагадаємо

рф встановила чотири баржі на вході до бухти Новоросійська з метою захисту своїх кораблів від українських надводних дронів.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

лукашенко заявив, що білорусь готується до війни

 • 25749 переглядiв