brytanska-rozvidka-ukraina-bie-po-bazakh-rosiian-daleko-vid-linii-frontu

Британська розвідка: ЗСУ завдають значних втрат рф завдяки високоточним дальнім ударам

 • 29009 переглядiв

Україна ефективно використовує далекобійну зброю для завдання ударів по російських військах далеко від фронту, що призводить до значних втрат окупантів.

Завдяки зброї далекого радіусу дії Україна масово нищить російських окупантів обстрілюючи їх далеко від лінії фронту. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії, передає УНН.

Деталі 

Зокрема, 10 листопада, ймовірно, понад 70 російських військових загинули внаслідок удару по колоні вантажівок. Це сталося у селі Гладківка Херсонської області, що за 23 км від лінії фронту.

Крім того, 19 листопада ЗСУ завдали удару по російських військовослужбовцях 810 бригади під час нагородження в селі Кумачове Донецької області. 

Водночас британські розвідники наголошують, що Україна теж зазнає втрат. Йдеться про трагедію у Запорізькій області з бійцями 128 окремої гірсько-штурмової бригади.

Доповнення 

У Міноборони Великої Британії підкреслили, що обидві сторони на фронті добре знають про дальність дії систем озброєнь противника. Проте, командири стикаються з гострою дилемою через розміщення своїх вояків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ймовірно під час удару рф по 128 бригаді "мішенню" також був комбриг, який не встиг на шикування – ДБР

Командири повинні збалансувати найкращу практику утримання військ розосередженими та менш вразливими до ударів та повсякденну вимогу збирати підрозділи разом для здійснення управління та підтримки морального духу 

- пояснили у Міноборони Британії.

Нагадаємо

Бригадний генерал Олександр Тарнавський заявив, що втрати російських військ на Таврійському напрямку збільшилися як у живій силі, так і в бронетехніці.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Із Гази до Єгипту за добу вивезли 8 українців - МЗС

     • 18797 переглядiв

    Grain From Ukraine: Україна готується розширити зернову програму

     • 25046 переглядiв