cherez-koronavirus-u-tbilisi-ditsadki-vidpravili-na-kanikuli

Через коронавірус у Тбілісі дитсадки відправили на канікули

 • 14860 переглядiв

КИЇВ. 29 лютого. УНН. У столиці Грузії через коронавірус у дитсадках оголошено двотижневі канікули, передає УНН із посиланням на "Грузія.Online".

Як повідомляють в Агентстві управління дитсадками Тбілісі, виходячи з ситуації, що склалася, з 2 березня по 16 березня в дитячих садах виховний процес буде припинений.

Крім того, через коронавірус шкільні канікули в Грузії замість 9 березня розпочнуться 2 березня і триватимуть до 16 березня.

За інформацією видання, сьогодні під головуванням прем'єр-міністра Грузії пройшло чергове засідання Міжвідомчої координаційної ради з коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Грузії зафіксовано третій випадок нового коронавірусу

Згідно з прийнятим рішенням, в школах будуть проведені додаткові дезінфекційні заходи. Для того, щоб у шкіл було достатньо часу, весняні канікули почнуться 2 березня замість 9 березня і триватимуть до 16 березня. Крім того, рішенням Міжвідомчої координаційної ради, будуть посилені заходи з дезінфекції в громадському транспорті та дитячих садках.

Міжвідомча координаційна рада висловила подяку громадянам, переведеним в карантин, за проявлену високу суспільну відповідальність і дотримання рекомендацій МОЗ.

На засіданні було знову підтверджено, що немає причин для паніки, уряд Грузії активно співпрацює зі Всесвітньою організацією здоров'я і повністю керує ситуацією.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ситуація на Донбасі: бойовики здійснили 11 обстрілів

     • 15948 переглядiв

    У Дніпрі встановили рекорд із випікання млинців

     • 17342 переглядiв