cherez-mariupol-fiksuyut-perekidannya-rosiyanami-viyskovikh-vantazhivok-na-napryamok-berdyanska

Через Маріуполь фіксують перекидання росіянами військових вантажівок на напрямок Бердянська

 • 34529 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Російські військові активізували перекидання військового забезпечення та живої сили на напрямок Бердянська. Про це повідомив у четвер радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише УНН.

Цитата

«росіяни активізували перекидання військового забезпечення та поки живої сили через Маріуполь та Маріуопльский район переважно в напрям Бердянська. Зафіксовано щонайменш дві колони по 10 вантажівок з БК через Маріуполь-Мангуш по вказаному напряму лише за вчора», - проінформував радник міського голови Маріуполя у своєму Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни знову обстріляли одну з ТЕС: ніхто не постраждав, є пошкодження

Також Андрющенко повідомив про рух військових колон з тягачами на північ від Маріуполя та захід російської авіації з краснодарського краю рф у напрям на північ Донецької області.

«Зафіксовано рух військових колон з тягачами на північ від Маріуполя через селище Чермалик. Ворожа авіація знову заходить з напряму Ейськ-Приморсько-Ахтарськ в напрям на північ Донецької області. Поменшало пусків КАБ та ракет в бік Запоріжжя над Маріуполем при збереженні активності авіації, що вказує щодо приоритетів на півночі області», - написав Андрющенко.

Нагадаємо

Російські військові в тимчасово окупованому Маріуполі продовжують облаштовувати військові бази, почали будувати укріплення поза заводами, вказував радник міського голови міста Петро Андрющенко.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог вранці обстріляв Херсон: є загиблий та поранена

     • 27676 переглядiв

    Попередня оцінка стійкості банків оптимістична - НБУ

     • 25684 переглядiв