chernihivshchynu-za-tyzhden-rf-14-raziv-atakuvala-z-aviatsii-byla-iskanderom-ta-dronamy-zavdano-shkody-tsyvilnii-infrastrukturi

Чернігівщину за тиждень рф 14 разів атакувала з авіації, била "Іскандером" та дронами: завдано шкоди цивільній інфраструктурі

 • 22532 переглядiв

За минулий тиждень противник здійснив 57 обстрілів 13 населених пунктів Чернігівської області, в тому числі 1 ракетний удар, 14 авіаударів та 8 ударів безпілотників, спричинивши 333 вибухи та пожежі на об'єктах цивільної інфраструктури.

По Чернігівській області російські війська за минулий тиждень здійснили 57 обстрілів, у тому числі ракетний удар та 14 авіаударів, спричинивши пожежу на цивільній інфраструктурі, повідомив у понеділок голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, пише УНН.

Деталі

"За минулий тиждень ворог 57 разів обстріляв 13 населених пунктів Чернігівської області, під час яких зафіксовано 333 вибухи", - написав Чаус у Telegram.

З його слів, серед іншого противник завдав 1 ракетний удар із використанням ракети класу "Іскандер-М", 14 авіаційних; 8 – з використанням ударних FPV-дронів.

"Внаслідок обстрілів виникла пожежа цивільної інфраструктури", - зазначив Чаус.

Армія рф обстріляла прикордоння Чернігівщини з артилерії, мінометів та гелікоптера: 42 вибухи06.05.24, 09:27

Популярні

Новини по темі

Шмигаль про членство в НАТО: Україна "за крок до запрошення"

 • 21876 переглядiв