danilov-rozpoviv-scho-ukrayina-gotova-obgovoryuvati-z-rf-radit-kremlyu-ne-zvolikati-z-tsim

Данілов розповів, що Україна готова обговорювати з рф: радить кремлю не зволікати з цим

 • 230978 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов запевнив, що чим довше російська федерація відтягує перемовини з Україною щодо контрибуцій і репарацій, тим більшими будуть суми відшкодування збитків. Про це він повідомив у Twitter, інформує УНН.

Цитата

«Україна ніколи не була проти переговорів з рф... щодо контрибуцій і репарацій. Чим довше кремлівський режим відтягує ці перемовини - тим гірші умови і більші суми», - написав він.

Деталі

За його словами, завдання із деокупації України від загарбників і дефрагментації росії будуть виконані в повному обсязі, згідно з планами і графіками.

Доповнення 

Олексій Данілов назвав п'ять основних відмінностей між Україною та росією, які є вирішальними у війні за незалежність. Першою відмінністю Данілов назвав консолідацію довкола українського національного спротиву, яка зростає. Водночас підтримка війни серед росіян падає.

Секретар Ради національної безпеки та оборони відповів на заяву речниці ради федерації рф валентини матвієнко про те, що росії «вистачить ресурсів для перемоги» над Україною.

Українські Національні Новини

Політика